Dienstverlening

Pro Management en Coney bieden u de volgende oplossingen op het gebied van AOIC.nl:

AOIC.nl

De kern van onze dienstverlening is de online toepassing AOIC.nl. Het is mogelijk om deze toepassing aan te schaffen door middel van een abonnement en het geheel vervolgens zelf in te richten met uw hoofdprocessen, deelprocessen, activiteiten en taken. Bekijk 10-stappenplan »

Training

Gaat uw voorkeur uit naar het zelf inrichten van AOIC.nl? Heeft u wel behoefte aan uitleg over hoe u de inrichting het beste kunt aanpakken? Wij organiseren een maatwerktraining voor uw organisatie waarin wij stap voor stap de toepassing en de mogelijkheden doornemen. Maak direct een afspraak »

Ondersteuning door Coney

Als aanvulling op de online toepassing kunt u de inrichting daarvan geheel uitbesteden aan de AOIC-professionals van Coney en richten zij de AOIC-omgeving op de meest effectieve manier in. Coney denkt daarbij mee over inrichting van de interne organisatie, het identificeren van de bedrijfsrisico's en de koppeling naar mogelijke interne controlemaatregelen. Maak direct een afspraak »

Opzet en werking

Eenmaal ingericht is het noodzakelijk dat u de werking van uw AOIC regelmatig toetst. U kunt kiezen voor een interne audit die uw interne controller uitvoert. U kunt ook kiezen voor een externe audit door Coney. Maak direct een afspraak »

afspraak consultant licentie aanschaffen informatie kosten