Over AOIC.nl

Pro Management en Coney – de drijvende kracht achter AOIC.nl

AOIC.nl is een initiatief van Pro Management in samenwerking met Coney, als antwoord op de vraag naar pragmatische oplossingen rondom het thema interne beheersing.

Pro Management

20120315PM-logo-since230xPro Management is specialist in het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke softwareoplossingen voor accountants- en administratiekantoren. Het doel van de software is het creëren van rendementsverbetering door het efficiënter maken van bedrijfsprocessen. Pro Management software kenmerkt zich door deskundigheid op het vlak van (register)accountancy en het ontwikkelen op basis van praktijkervaringen van eindgebruikers. Het pakket PM-Report is één van de meest gebruikte rapportgeneratoren in Nederland. De betere administratiekantoren en kleine tot middelgrote accountantskantoren werken met PM-Report en andere Pro Management software.

Bekijk de website www.promanagement.nlConey

Coney LogoNEW230xAdvies- en accountantsorganisatie Coney bedenkt op een innovatieve manier creatieve oplossingen en handige tools op het gebied van accountancy, belastingadvies, beheersing en IT. Coney vertaalt grensoverschrijdend denken in optimale resultaten en meerwaarde. Kenmerkend voor haar werkwijze is het delen en overdragen van ingewikkelde kennis, in eenvoudige woorden. Een Coney accountant is een accountant 3.0. Gericht op organisaties die meerwaarde zoeken in hun relatie met een externe accountant. Daarnaast is Coney initiatiefnemer van een beweging die zich hard maakt voor hervorming van het accountancyvak.

Bekijk website www.coney.nl